Hortița Ice – votca inovatoare ce transmite o senzație răcoroasă din adâncurile iernilor arctice.


Creată din apă pură de izvor, cel mai bun spirt de ultimă generație „Pshenichnaya Sleza” și spirturi aromatice naturale cu aromă de mentă, tei și mentol, Hortița Ice are un ambalaj ce a cucerit lumea. La răcirea sa până la temperatura de 5 °С, sticla își schimbă culoarea în albastru, fapt ce indică temperatura ideală de consum.Hortița este o votcă ce reprezintă filosofia calității absolute. Materii prime de cea mai bună calitate, tehnologii inovatoare, un design unic al sticlelor – toate acestea contribuie la aprecierea votcii Hortița în toată lumea. Potrivit statisticilor, din 2015 Hortița se află în top 3 branduri globale de votcă. Votca Hortița, denumită astfel în cinstea insulei cu același nume, este produsă la întreprinderea din regiunea Zaporojie din Ucraina.
Noua Hortiţa din cel mai bun spirt din lume - Pshenichnaya Sleza, acum şi în Moldova!


Veşti bune pentru cei care apreciază calitatea şi gustul ireproşabil – noua Hortiţa Pshenichnaya Sleza poate fi găsită deja şi în magazinele din Moldova. Votca Hortiţa Pshenichnaya Sleza întruchipează filosofia calităţii absolute – cel mai bun ce poate fi într-o votcă. Hortiţa Pshenichnaya Sleza – votca ideală.


Spirtul de ultimă generaţie „Pshenichnaya Sleza” (trad. Lacrima Grâului) este recunoscut drept cel mai bun în lume. Este singurul spirt produs exclusiv din boabe de grâu pentru pâine. Important de menţionat este că la capitolul puritate, votca pe bază de spirtul Pshenichnaya Sleza depăşeşte alte băuturi tari. Ea se deosebeşte printr-o aromă curată, rotunjită şi un gust moale.


Experţii accentuează că spirtul Pshenichnaya Sleza este mai mult unul de nişă şi asta din cauza costului mare al materiei prime (grâu selectat) şi al cerinţelor tehnice foarte stricte faţă de dotarea întreprinderii cu echipamente. Un număr limitat de întreprinderi sunt capabile să producă şi să folosească un astfel de spirt. Astăzi, toată cantitatea de spirt Pshenichnaya Sleza este cumpărată exclusiv de întreprinderea „Hortiţa”. Prin urmare, votca Hortiţa este unică în Ucraina şi întreaga lume, produsă pe bază de spirtul Pshenichnaya Sleza.
Marele avantaj al spirtului Pshenichnaya Sleza este puritatea sa absolută. Spune „Pa!” mahmurelii.

Potrivit standardelor de calitate, spirtul Pshenichnaya Sleza este considerat cel mai bun din cele patru tipuri existente: Extra, Purificare absolută, Lux şi Pshenichnaya Sleza. Oamenii de ştiinţă au reuşit performanţa de a micşora semnificativ conţinutul de substanţe nocive precum aldehide, metanol, eter, ulei de fuzel. Datorită acestui fapt, noua votcă Hortiţa se bucură de proprietăţi aromatice superioare şi foarte important, nu cauzează mahmureală.


În cadrul concursului anual New York International Spirits Competition 2015, Hortiţa pe bază de spirtul Pshenichnaya Sleza a obţinut titlul „Votca ucraineană a anului”. În premieră pentru istoria prestigioasei competiţii, a fost nominalizată cea mai bună băutură în categoria „Votca ucraineană a anului”. Titlul Ukrainian Vodka of the Year a fost unanim dedicată brandului Hortiţa, producţia căruia este pe baza spirtului de ultimă generaţie Pshenichnaya Sleza.
Titlul exclusiv „Votca ucraineană a anului” de la NYISC completează lista impresionantă de premii din palmaresul Hortiţei. În total, brandul numără peste 300 de premii internaţionale. Noua Hortiţa Pshenichnaya Sleza se laudă cu o linie unică de produse: Classic, Platinum, Silver Cool şi Ice.


«Hortitsa ICE» lansează o nouă eră glaciară!


Marca comercială «Hortitsa» a creat unica vodcă în lume, care nu încălzeşte ci răcoreşte. Doar o înghiţitură de Hortitsa ICE şi în locul senzaţiei de cald veţi simţi o răcoare uşoară. Efectul neobişnuit de răcoare este posibil datorită unei reţete unice de folosire a spirtului aromat de mentă, tei şi mentol.


«Noutatea de gheaţă» se remarcă nu doar prin gustul revigorant, dar şi printr-un aspect nou al design-ului. Băutura se deosebeşte prin sticla special concepută, care la răcire îşi schimbă culoarea din albă ca mătasea în albastru intens. Nu este un secret că vodca trebuie consumată la temperatura de +5-10 °C, anume atunci se bea mai uşor, iar aroma gustului se simte mai puternic. De aceea a fost creată sticla inovatoare, care ne arată cînd este bună de băut.


HORTITSA ICE — bea după ce îşi schimbă culoarea!

HORTITSA ICE — încearcă s-o răceşti!


O veste îmbucurătoare pentru cei supraîncălziţi de soarele hiperactiv: în locul încălzirii globale vine... o nouă eră glaciară! Hortitsa le-a pregătit tuturor un duş rece, creînd unica vodcă în lume, care nu încălzeşte, ci răcoreşte.


În luna iulie, marca Hortitsa şi-a prezentat inovaţia — vodca Hortitsa ICE. Specificul ei este că băutura nu încălzeşte, ci dimpotrivă răcoreşte uşor. Secretul efectului deosebit constă în reţeta specială. În compoziţia noii băuturi se conţine alcool aromat de mentă, tei şi mentol — anume aceste componente îi conferă un gust original.


«Noutatea de Gheaţă» se deosebeşte nu doar prin gustul revigorant, dar şi printr-un aspect nou al design-ului. Cea mai importantă deosebire a noii băuturi constă în sticla special concepută, care prin răcire îşi schimbă culoarea. Este de ajuns să ţineţi sticla Hortitsa ICE ceva timp în frigider — şi din culoarea albă ca mătasea ea se ransformă într-un albastru intens.


— Nu este un secret că vodca trebuie consumată la temperatura de +5-10 °C, — povesteşte brand managerul mărcii comerciale Hortitsa, Alexandr Blohin. — Anume atunci ea se bea mai uşor, iar aroma gustului de vodcă se simte mai puternic, dar cum să ne dăm seama, care este momentul optim de răcire? A constata acest lucru prin atingere sau vizual, este problematic. De aceea am luat decizia să cream o sticlă inovatoare, care să ne arate singură, cînd este bună de băut.


HORTITSA ICE — gust floral şi senzaţie de răcoare.


 

Fabrica de votcă „Hortiţa” este lider în domeniul produselor alcoolice, inclusiv votca Hortiţa. Denumirea „Hortiţa” vine de la legendara insulă Hortiţa, localizată pe malul râului Nipru, în regiunea Zaporojie, Ucraina. Actualmente, insula Hortiţa reprezintă o rezervaţie istorico-culturală, care în 2007 a fost recunoscută drept una dintre „cele şapte minuni ale Ucrainei”. Întreprinderea „Hortiţa” este singura care a primit dreptul exclusiv de cumpărare a spirtului de ultimă generaţie “Pshenichnaya Sleza”, considerat cel mai bun în lume. Un număr limitat de întreprinderi sunt capabile să producă şi să folosească un astfel de spirt.

 

Spirt

Spirtul de ultimă generaţie „Pshenichnaya Sleza” (trad. Lacrima Grâului) este recunoscut drept cel mai bun în lume. Este singurul spirt produs exclusiv din boabe de grâu pentru pâine. Important de menţionat este că la capitolul puritate, votca pe baza spirtului Pshenichnaya Sleza depăşeşte alte băuturi tari. Ea se deosebeşte printr-o aromă curată, rotunjită şi un gust moale.

 


 

Apa

De calitatea apei depinde transparenţa, gustul şi consistenţa votcăi. Apa de la fabrica de votcă „Hortiţa” trece printr-un proces de osmoză inversă, filtrare de argint şi platină, un sistem unic de filtre de carbon şi structurare a apei.

 


Protecția calității

Monitorizarea respectării tuturor proceselor tehnologice de producție, controlul calității materiilor prime, produselor semi-finite și finite se realizează în cele mai performante laboratoare industrial-tehnologice. În cadrul întreprinderii, muncesc cei mai buni specialişti din domeniu.

 


Fabrica

Fabrica de votcă „Hortiţa” s-a dezvoltat conform unui proiect unic, într-un loc special ales. Echipamentul tehnologic, lider mondial în domeniul său, a fost selectat conform devizei: „Celei mai bune fabrici – cel mai bun echipament”.

 


 

Hortiţa Pshenichnaya Sleza compilează tot ce este mai bun într-o votcă. Ea întruchipează filosofia calităţii absolute. Hortiţa Pshenichnaya Sleza înseamnă cea mai bună materie primă, tehnologii de ultimă oră şi o sticlă unică, cu un design admirat de o lume întreagă. Hortiţa Pshenichnaya Sleza – un conţinut desăvârşit ambalat într-o formă absolută. Încearc-o, o să-ţi placă.

 Platinum

Hortiţa Platinum se distinge printr-o fineţe de neegalat, ce a fost obţinută datorită echilibrului optim al tuturor ingredientelor. Această votcă a fost creată pentru cei ce apreciază aromele delicate, fiind perfectă pentru cocktail-uri.Classic

Unicitatea votcăi Hortiţa Classic constă în dozarea exactă a fiecărui ingredient. Ceea ce strămoşii noştri măsurau «la ochi», acum se face prin aplicarea tehnologiilor moderne. Datorită acestui fapt, Hortiţa Classic păstrează aroma şi gustul votcăi clasice, fiind, în acelaşi timp, mai fină şi mai catifelată.ICE

Noua băutură are o reţetă rafinată, dar şi o sticlă absolute specială, care îşi schimbă culoarea în timpul răcirii. Spirtul aromat de mentă, tei şi mentol îi conferă votcăi Hortiţa ICE un gust floral şi acea senzaţie reconfortantă de răcoare.Silver cool

Specificul Hortiţei Silver Cool constă în tratarea în şapte etape a apei, fapt ce îi redă o transparenţă de cristal şi un luciu argintiu foarte special. Senzaţiile de prospeţime şi răcoare se datorează mentei din conţinut.


De Luxe

Votca „Hortiţa De Luxe” – o adevărată capodoperă, creată special pentru cunoscători. La bazele acestui tip de votcă premium stă cel mai fin alcool de cereale şi apa pură, cristalină. Gustul rafinat şi post-gustul mătăsos vă vor garanta o plăcere desăvârşită la fiecare înghiţitură.Black & Gold

La baza rețetei de autor Hortița Black & Gold stă apa vie de izvor și cel mai bun spirt de ultimă generație „Pshenichnaya Sleza”. Combinația ideală dintre ingredientele naturale de cea mai înaltă calitate, spirturile aromate de miere și pesmeți din secară conferă votcii o aromă armonioasă, rotundă și formează un gust fin ce dăruiește o plăcere pură în fiecare picătură.White & Gold

Cel mai bun spirt de votcă „Pshenichnaya Sleza” ce posedă o fantastică puritate și rotunjime a gustului se amestecă cu apa de izvor extrasă din peste 150 de metri adâncime, oferind astfel băuturii prospețime și o îmbogățește cu minerale.
Spirturile aromate de chimion și anason conferă votcii o aromă ușoară și un gust moale.Premium

O votcă de clasă premium ce posedă un gust sofisticat – impecabil, proaspăt și fin. Hortița Premium își confirmă pe deplin statutul special prin rețeta sa ce include doar cele mai bune ingrediente. Apa vie de izvor și cel mai bun spirt de ultimă generație „Pshenichnaya Sleza” formează un gust demn de admirație.


«UB FB Trade Group» SRL

Importator și distribuitor oficial a mărcii comerciale Hortitsa

Republica Moldova, mun. Chișinău, 2008, str. Мihai Viteazul, 17

Departamentul vânzări: Tel.: (+373 22) 29 66 95